5 Tips about پمپ ضد اسید You Can Use Today

پمپ پلیمری گریز از مرکز با استفاده از مواد مقاوم در برابر خوردگی تولید می شوند. ساختار آنها به آنها اجازه می دهد تا در برابر شدیدترین مواد شیمیایی و شرایط داخل و خارج مقاومت کنند.

این در حالی است که انواع محلول های شیمیایی و اسیدی و بازی این امکان را به راحتی دارند و می توانند به سرعت سطح فولاد و آلیاژ های آهنی را از بین ببرند.

قیمت پمپ‌های پلیمری نیز همانند انواع پمپ‌ها می‌تواند تحت تأثیر ویژگی‌ها و مشخصات پمپ، برند و شرکت سازنده، نوع پمپ، نرخ ارز و نوسانات آن، استانداردهای تولید و مدت زمان گارانتی و … باشد.

پمپ‌های شیمیایی انواع و اقسام مختلفی دارد و با توجه به صنایع به کار برنده آن، دارای عملکرد و ساختار متفاوت است.

ساختار مقاوم پمپ پلیمری قابلیت اطمینان آنها را بیشتر می کند. برای عملکرد مداوم و طولانی مدت می توان روی پمپ ها حساب کرد.

از با اهمیت ترین فرایندهایی که در پمپ‌های ضد اسید رخ می‌دهد، مکش سیال است. حالا مکش سیال به چه صورت انجام می‌شود؟ برای اینکه مکش انواع سیالات انجام شود، نیاز است تا پروانه‌ها به چرخش در بیایند.

این پمپ‌ها به عنوان یک ابزار حیاتی در صنایع دارویی و غذایی، رنگ‌سازی، رسوب‌زدایی، اوپراتور و کندانسور مورد استفاده قرار می‌گیرند.

(برای انتخاب پمپ آب مناسب می‌توانید راهنمای “نحوه انتخاب پمپ آب کشاورزی، صنعتی و خانگی” را مطالعه نمایید.

نکته بعدی، طراحی پمپ برای صنایع مورد نظر است. با توجه به اینکه مواد شیمیایی انواع گوناگونی دارند، نوع پمپ شیمیایی متغیر خواهد بود. در واقع ساخت این نوع پمپ‌ها ممکن است از لحاظ پوشش‌ها، مهر و موم‌ها و واشرها متفاوت باشد.

اما در مقابل، میزان آبدهی یا دبی پمپ اسید کم، نیاز به آب بندی و کاهش بازدهی پمپ در آبدهی های بالا از معایب پمپ سانتریفیوژی می باشد.

خواهشمند است قیمت به همراه مشخصات فنی ارسال فرمایید. با سپاس.

پمپ شفت دار پلیمری که نیروی محرک لازم برای گردش پروانه را با استفاده از شفت تأمین کرده و در آن کیفیتی آب‌بند اهمیت بالایی دارد.

الکتروپمپ های گریز از مرکز یا اصطلاحا پمپ سانتریفیوژی دارای ساختاری ساده، ارزان، طراحی آسان، تنوع بالا، تعمیر و نگهداری کم هزینه، تولید فشار یکسان و یکنواخت هستند.

قبل از این که بخواهیم شرایط و نکات خرید پمپ ضد اسید را بررسی کنیم، بهتر است با این محصول شرکت آبروان بهتر آشنا شویم و طرز کار پمپ اسید شور را بهتر بشناسیم.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *